ЗАРАХУВАННЯ ДІТЕЙ ДО 1 КЛАСУ

2021-04-01

Шановні батьки! Інформуємо Вас, що з 01 квітня 2021 року розпочинається прийом документів для зарахування дітей до першого класу ЗЗСО. Реєстрація триватиме до 31 травня 2021 року.

Заяву про зарахування дитини до закладу освіти та копії відповідних документів можна подати онлайн на сайті ІСУО за посиланням https://school.isuo.org.

ВІДЕОІНСТРУКЦІЯ за посиланням

Звернітаємо увагу, що при використанні онлайн платформи ІСУО заява формується автоматично. Інструкція для онлайн-реєстрації додається (Додаток 1)


Додаток 1

Запис дитини до школи онлайн. Покрокова інструкція

1. Зареєструйтесь в системі електронної реєстрації в заклади загальної середньої освіти. Внесіть Ваші дані.

2. Оберіть школу серед перелічених.

3. Створіть заявку та відправте її. Для цього внесіть необхідні дані зі свідоцтва про народження дитини. Скористайтесь детальною інструкцією.

4. Протягом доби ви отримаєте електронне повідомлення про прийняття заяви або про необхідність уточнення даних. Якщо цього не відбулося, зв’яжіться зі школою електронною поштою чи телефоном та запитайте про можливість підтвердити заяву віддалено.

Звертаємо увагу батьків, що при заповненні заяви необхідно! вказати ваші привілегії для навчання в нашому ліцеї. В основному, це Ваше проживання на території обслуговування закладу освіти. Для його підтвердження необхідна, наприклад, сканкопія (чи фото) реєстрації Вашого місця проживання (так звана "прописка")).

Пристворенні заяви на сайті https://school.isuo.org надсилати сканкопії документів на електронну скриньку ліцею не потрібно!!! Достатньо прикріпити ці сканкопії у відповідних формах при заповненні даних.


Додаток 2.

Зарахування до закладу освіти здійснюється відповідно до наказу його керівника, що видається на підставі:

1) заяви про зарахування до закладу освіти (далі - заява про зарахування) одного з батьків дитини;

Зразок заяви ви можете знайти на цій сторінці.

2) копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред’являється оригінал відповідного документа);

3) оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за №794/18089;

4. Для підтвердження інформації про місце проживання дитини надається один з таких документів (за вибором особи, яка подає заяву):

- паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України, посвідка на постійне проживання, посвідка на тимчасове проживання, посвідчення біженця, посвідчення особи, яка потребує додаткового захисту, посвідчення особи, якій надано тимчасовий захист, довідка про звернення за захистом в Україні) одного з батьків дитини чи законних представників;

- інший офіційний документ, що містить інформацію про місце проживання дитини та/або одного з її батьків чи законних представників.

У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку про комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi